Whitepaper P6/Hexaco

      Geen reacties op Whitepaper P6/Hexaco
Reading Time: 1 minute

De P6 is een instrument dat is ontwikkeld op basis van het wetenschappelijke persoonlijkheidsmodel HEXACO, op dit moment het meest complete en betrouwbare model beschikbaar. In de Whitepaper P6/Hexaco wordt dit model uitgebreid toegelicht. U krijgt inzicht in de verschillende dimensies van de P6 en hoe dit model toe te passen in praktische vraagstukken rond persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. U kunt de whitepaper hier met 1 klik downloaden!

Klik hier voor de whitepaper

 

Please follow & like us :)

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://blog.humetrics.nl/2019/03/28/whitepaper-p6-hexaco">
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *